FAQ

Veel gestelde vragen

Vraag; ik heb mijn haar zelf gekleurd en nu is het groen geworden , kunnen jullie dat weer verhelpen?

Antwoord; ja groen haar is natuurlijk niet wat je wilt hebben maar wij van kapsalon Ingermode kunnen dat wel voor je herstellen. Groen haar mist warmte en met onze Indola kleuring brengen we eerst weer warmte pigment in je haar terug en dan kunnen we het met een kleurspoeling weer in een normale tint kleuren.

Vraag; Ik ga binnenkort trouwen doen jullie ook bruidskapsels?

Antwoord; jazeker Kapsalon Ingermode verzorgt ook bruidskapsels , het is wel aan te raden om 2 of 3 weken voor het trouwen een proefkapsel te laten doen zodat je op de grote dag geen zenuwen meet hoeft te hebben over je trouwkapsel .

Vraag; ik heb een gevoelige hoofdhuid, kan ik dan wel mijn haar kleuren?

Antwoord; Dat is wel mogelijk, Kapsalon Ingermode werkt ook met de haarkleuring van Indola genaamd zero amm , deze haarkleuring bevat geen ammonia en is geheel op olie basis hierdoor krijg je een beschermende laag op je hoofdhuid. Het is aan te raden om eerst bij ons langs te komen zodat we een allergie test kunnen doen om er zeker van te zijn dat je bij kapsalon Ingermode wel kunt kleuren.

Vraag; Hebben jullie ook kinderknipdagen en tarieven?

Antwoord; Jazeker Kapsalon Ingermode heeft elke dag kinderknipdag. Bij ons in de kapsalon hanteren we elke dag een speciaal tarief voor kinderen knippen zodat je niet allen maar op 1 dag terecht moet zijn.